加载中…
个人资料
chineseforchina
chineseforchina
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:34,630
  • 关注人气:6
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
访客
加载中…
好友
加载中…
评论
加载中…
留言
加载中…
分类
博文
(2011-04-06 11:29)
标签:

文化

耶稣

10. 耶稣钉在十字架上。

马太福音27:1

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
(2011-04-06 11:26)
标签:

文化

耶稣

C. 医治。
马太福音

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
(2011-01-09 11:54)
标签:

文化

如何跟中国朋友

自从臭名昭著的鸦片战争以来,美国历史上还没有对中国友好的历史。这篇文章写的使到美国领导人真正想和中国交朋友的,可能会看到和平的道路。正如中国国家主席胡锦涛是应2011年一月18

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
标签:

文化

How to Make Friends with China

Since the infamous Opium Wars, the history of America has not been history of friendliness toward China. This article is written so that the American leaders who really want to make friends with China may see the path of peace. As Chinese President Hu Jintao is paying a state visit to Washington on January 18-21, 2011, the opportunity to make friends is there.

America has done China wrong in many ways and repeatedly t

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
(2010-12-13 19:36)
标签:

文化

圣诞节的真
圣诞节的意义是庆祝和纪念耶稣基督的生日。虽然圣经没有指明耶稣基督的生日,每年一次在1225日庆祝耶稣圣诞节是没有错的。事实上,整个的世界庆幸欢欣以纪念世界历史指定在公元前或公元。但是有很多错误的思想和圣诞节不好的做法。

1。圣诞节不是西方或美国的一个节日或假日。

圣诞节是所有种族和世界各国人民的喜悦

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
标签:

文化

The True Meaning of Christmas

Christmas means the birthday celebration and commemoration of Jesus Christ. Although the Bible does not specify the birthday of Jesus Christ, it is nothing wrong to celebrate Christmas once a year on December 25th. In fact the whole world rejoices by marking the history of the world designated as B.C. or A.D. However, there are many wrong ideas and bad practices of Christmas.

1.

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
(2010-12-09 14:02)
标签:

文化

救恩
救恩的方法是神的方法。救恩的道路是神的道路。根据神,一切人都犯了罪,亏缺了神的荣耀。最好的人在神的面前是不够好的,他们像污秽的衣服。没有人可以靠他/她自己的功德找到神或神的救恩。所以神派他的儿子耶稣基督到世界来拯救罪人。罪恶是的仇恨,罪人是神的敌人。耶稣基督为罪人死在十字架上,以便使罪人与神和好。这是和平的道路。凡接受神的恩赐与神和好的人,他们得到权

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
(2010-11-28 09:33)
标签:

文化

基督教

基督教是什么?

1。基督教不是西方的宗教。

基督教的出生地是耶路撒冷,犹太(以色列),就像犹太教一样。基督教是从耶稣基督所产生的宗教,以神圣的经文圣经(旧约和新约)作基础。由于这样的事实:罗马皇帝君士坦丁把基督教作为国教,因此基督教在西方的世界占主导地位,但基督教不是西方的宗教。
马太福音1:1,“

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
标签:

财经

一个不道德的经济理论

有一种不道德的经济理论,败坏了整个世界,特别是某些国家的政府。这里是不道德的经济理论概要:理论的前提是为了个人和国家的繁荣,你要花费你没有的。怎么样?通过借贷。不要担心还款。政府会救你出去。政府做什么?政府印发货币,借用和花,使政客和官僚能有一个良好的生活,人们将有工作而且会有繁荣。政府招致如此巨大的债务和赤字,怎么办?不要担心,继续借贷。从中国借钱,因为中国需要出口其产品,使美国消费者可以买到它。如果美国消费者买不起,尽管商品的质量甚至价格是合理,怎么办?用您的信卡扣款。不要担心付款。如果你无法管理你的债务,宣告破产,使你可以逍遥法外。这不是很好吗?

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
(2010-11-05 09:47)
标签:

财经

Printing Dollar

Ben S. Bernanke wrote, The FOMC intends to buy an additional $600 billion of longer-term Treasury securities by mid-2011 and will continue to reinvest repayments of principal on its holdings of securities, as it has been doing since August. This approach eased financial conditions in the past and, so far, looks to be effective again. Stock prices rose and long-term interest rates fell when investors began to anticipate the most recent action. Easier financial conditions will promote economic growth. For example, lower mortgage rates will make housing more affordable and

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
  

新浪BLOG意见反馈留言板 不良信息反馈 电话:4006900000 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

新浪公司 版权所有