加载中…
个人资料
晟铭王朝陕晋站
晟铭王朝陕晋站
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:5,315
  • 关注人气:44
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
图片播放器
好友
加载中…
晟铭王朝晟铭简介

何晟铭曾经是一位优秀的歌手,如今是一位优秀的电视剧演员,将来会是一位杰出的电影艺术家。他是个高大帅气的大男孩,他拥有深邃的眼神、迷人的笑容和积极的个性。

他最受大家欢迎的角色是《宫》里的四阿哥,他自认为最演得最精彩的角色是《国色天香》里的宫少华,他觉得自己演得最本色的角色是《美人心计》里的周亚夫。

他对未来的目标是:拍好更多的电视剧、电影!出更多好听的唱片!他对他的粉丝——荷花们说:人生短暂,在有限的时间里积累以及创作更多的作品,是为了你们,也是为了我自己!

Mikey He  used  to be  an exceptional  singer, and  now  he is  an excellent  TV actor.  In  the future,  he will  be  an outstanding  film artist.  He  is a  tall  and handsome  boy, he  has fascinating  eyes, charming  smile and  positive personality.

His most  popular role  is Prince four  in the  play  of"Palace". He  thinks  the most wonderful  role he  had  played is  Shaohua Gong  in  the play  of "National beauty and Heavenly fragrance". He  felt himself   when he  played  the character   as Yafu  Zhou  in the  play  of " Schemes of Beauties".

His goals  for  the future   is  to  accomplish  more TV  series, more  movies, and  more music  records! He  told  his fans -- Lotus: " Life  is short.  It  is not  only  for you  but  also for  me  to accumulate  and create  more works  in  the limited time."

하정명씨는 좋은가수이었어요.지금은좋은드라마배우이고있어,미래는뛰어난​​영화작가이다.그는깊은 눈,매력적인미소하고긍정적인성격을가지고키, 잘생겼은남자입니다.

그작품은궁,미인선게,미인아환국색천형등등이있습니다.
     그의다음목표는 더좋은 드라마영화를촬영하고더 좋은음악을노래할거예요!그는팬들에게말씀하셨다 -연꽃말씀 :제한된시간에,인생은짧습니다축적하고당신에게더 많은작품을제작뿐만아니라,자신을위해!

留言
加载中…

新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

新浪公司 版权所有