加载中…
个人资料
cowboy0629
cowboy0629
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:5,096
  • 关注人气:0
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
谁看过这篇博文
加载中…
正文 字体大小:

2011年11月22日

(2011-11-22 07:27:43)
标签:

杂谈

外国幽默

She Wanted Present

An apprentice  Japanese engineer in the north of England,accustomed to go to certain dining-room each day,was astonished by waitress kissing him under the mistletoe last Christmas time.It was explained to him that the solute was not gratuitous,but that present in return was expected.He suggested gloves.but,she with an eye on his reputed wealth,said,"Oh,no,give me something foy my neck."

她想要一件礼物

一位日本见习工程师,在英国北部实习,他每天去一家餐厅吃饭。那年圣诞节,一位女侍者意外地在圣诞树下吻了他。有人告诉他,有人告诉他,她这样做是为了能得到一件礼物作为回报。于是,他说要送她一副手套。但女侍者心想着他有钱,就说,“不,你就得我的脖子送点东西吧!”

 

The next day the parcel arrived and  the visions of pearl necklace rose before her view.With trembling fingers ,she untied the string,and disclosed Japanese idea of something for her neck-----a bar of soap.

第二天,礼包送来了,女侍者的眼前出现了一条珍珠项链的幻觉。她手指颤抖地解开了绳子,拿出了一块日本人认为最合适她脖子用的东西-----肥皂。

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
前一篇:2011年11月22日
后一篇:2011年11月22日
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

    < 前一篇2011年11月22日
    后一篇 >2011年11月22日
      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有