加载中…
个人资料
快乐就好56987231
快乐就好56987231 新浪机构认证
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:164,614
  • 关注人气:97
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
谁看过这篇博文
加载中…
正文 字体大小:

前程无忧:业务扩张是中国雇主一季度增加招聘的首要原因

(2014-01-26 14:48:22)
标签:

成本控制

薪酬福利

hroot

人力资源

前程无忧

文化

分类: 行业新闻
(2014年1月22日,上海,/美通社/)日前,国内最大的人力资源服务商前程无忧(NASDAQ: JOBS)发布《2014年第一季度雇主招聘意愿 调查报告》。报告显示,2014年春节后将迎来招聘高峰。85.3%的受访雇主表示将在今年第一季度招聘比去年同期更多的雇员,2013年四季度增加社会 招聘的雇主占比80.9%。约半数的雇主说增加招聘的最主要原因是“业务扩大”,与此同时员工流动带来的招聘增量也达到高值。27.3%的雇主由于人员离 职而增加招聘(2013第四季度为21.8%)。有4.4%的雇主从成本控制考虑减少招聘,1.7%的雇主则迫于业务收缩而减少招聘。不过,减少招聘的雇 主的比例低于上一季度8.0%的调查结果。

51job to release Employer Recruitment Intention Survey Q1 2014
(Jan. 22, 2014, Shanghai, /PR Newsire/) 51job (NASDAQ: JOBS), the largest human resources service providers in China recently released the “Employer Recruitment Intention Survey, Q1 2013.” The report says that the first wave of recruitment peak after the Spring Festival of China will embrace peak. 85.3 percent of those questioned employees plan to increase their recruitment in the frist quarter companred with the same period of 2013. And almost half employees recognize the business expand as the top reason for increasing hiring, 27.3percent employees said the staff turnover drive the increase trend. Meanwhile, only 4.4 percent of employees are considering decrease their recruitment for cost control, and 1.7 percent was force to decline for business contraction.








0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有