加载中…
个人资料
只看小英
只看小英
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:77,598
  • 关注人气:5
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
正文 字体大小:

英超第17轮 赛后数据 老四强切尔西

(2010-12-14 00:52:39)
标签:

英超第17轮

赛后数据

切尔西

热刺

体育

分类: 足球
英超第17轮 <wbr>赛后数据 <wbr>老四强切尔西

英超第17轮 <wbr>赛后数据 <wbr>老四强切尔西

英超第17轮 <wbr>赛后数据 <wbr>老四强切尔西

What a crazy, compelling Premier League season. Just when everybody was organising a wake for Chelsea, the champions refound their resilience. John Terry and company made a very significant point on Sunday: dismiss us at your peril.

Only time will tell whether this was a turning point. Chelsea’s next two games are Manchester United at Stamford Bridge on Dec 19 and Arsenal away on Dec 27. Far from their forceful best, and with only one win in seven (their worst run since 1999), Chelsea still demonstrated why there is life in the old top dogs yet.

多么疯狂地又无可挑剔的一个英超赛季。正当似乎每一个对手都可以欺负切尔西的疲软的时候,冠军们又重新找回了他们的应变能力。特里和他的搭档在星期天的表现说明了一点:任何危机之论都将不攻自破。
只有时间才能证明这算不算是一个转折点。切尔西的往后2场比赛是在12月19日主场对阵曼联以及12月27日客场挑战阿森纳。远没达到最佳状态,并且7场无胜[自1999年后最差的记录],但切尔西依然有能力证明老四强的辉煌不容置疑。http://blog.sina.com.cn/footballall

英超第17轮 <wbr>赛后数据 <wbr>老四强切尔西
我的更多文章:

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有