加载中…
个人资料
文文
文文
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:7,907
  • 关注人气:55
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
正文 字体大小:

Don't love anyone more than love yourself

(2010-10-10 21:34:20)
标签:

情感

  It is absurb to believe that you can love somebody forever.The world don't have real love .When you love somebody,you may be most willing to do anything for him.However,if you don't love he one day,you will find him not prefect as you as imagine.Therefore,you will feel he is not worth that you do anything for him.

  So,girls are shouldn't love anyone more than love yourself.That you will find it to late repent.Contrary we should have a belong to ourselves life,keep smile every day.

 

  相信你会永远的爱一个人是荒诞不经的。这个世界上根本不存在着真爱。当你喜欢一个人的时候,你可能会心甘情愿的去为他做任何事情。然而如果有一天你不再喜欢他了,你将会发现其实他并没有你想象的那么完美。因此你会觉得他不值得你所为他曾经付出的一切。

  所以,女生不应该爱任何一个超过爱你自己的人。那样迟早有一天你会后悔的。相反,我们应该有属于我们自己的生活,每天都微笑的活着。

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
前一篇:爱上你
后一篇:放下,真好..
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

    < 前一篇爱上你
    后一篇 >放下,真好..
      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有