加载中…
个人资料
娜娜
娜娜
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:278
  • 关注人气:0
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
谁看过这篇博文
加载中…
正文 字体大小:

厨房里的合理设计

(2009-11-27 22:25:51)
标签:

杂谈

翻译:大连翻译职业学院英语学院07应用英语2班 李娜    

     一个家庭重新设计一个最大的光照,储存厨房和魅力的厨房。

      “这房子是爱德华七世的,而不是维多利亚的”罗布考克斯坚持。 “这是建于1901年的。”他和他的妻子苏珊卡茨,在1997年购买的是三层楼的,在旧金山附近的其他“彩绘女邻居的住所。”。

       据卡茨,“我们仍然是原来的许多细节,所有这些我们已经在尽力挽留。”最大的挑战是在厨房,在第二层。它一直重做了70年代末便宜,空间没有很好地利用。此外,它的白色手绘家具,绝缘纸板,并有上升的砖烟囱从熔炉拿出整个房间的角落里。

       当夫妇认为,他们不能再留在家里厨房的功能,他们找了位于加州Emeryville的巴特里克黄添建筑师黄。 “我们希望看到他的公司在一本杂志工作,”卡茨回忆说。 “这个故事表明,空间正在利用这种方式,我知道这些都是谁的人可以帮助我们。我们希望改变,但都不会改变我们厨房的足迹。“

     “我们本来可以,”考克斯说,“除非有一个100岁的叶子就在厨房。这是一个树,而不是藤,其甲板我们与紫红色,树冠冠色彩的花朵。蒂姆知道他会在一个很窄,确定空间的工作。“

     五个多月才真正开始改造时,厨房烧毁。 “一切都经过重新整理,”王回忆说。 “我们拔掉了两个可以把旧的范围狭窄的墙壁面朝上,添加了一个小岛,是将近7英尺长,取代了窗台和靠窗的座位现有刷新窗口。”窗口的轻微突起安装程序将只有18英寸的空间,但肯定感到了更大的空间。

       除了空间洗牌,黄取代过时的表面。去的是油毡发言。取而代之的是新的白橡木地板染色,以配合在房子的其他橡木地板,所有这些都被抛光。放逐,也就是空间啃噬烟囱。它变得过时了,当新炉和热水器的安装了。新冰箱约在旧站,但消除砖堆栈使人们有可能建立在该设备中,添加它上面储存柜,并提出一个拔出,可调厨房旁边的货架。 (新的熔炉,是一条狭窄的服务管密封在墙上整齐的烟囱。)

       最后,厨房配置流入餐厅,删除旧的更顺利地摆动门,扩大开放。现在刚好是六英尺宽,包括了对木材框玻璃口袋,可以在需要时拉车门关闭。

       随着基础设施的照顾,建筑师转向卡茨的个人请求。 “我告诉我需要添了柜台空间很多,”她说。 “我想一个地方,便真的打出,而我做饭的人舒服。在世界上最好的事情是对我的书架添设计是本岛缺口。此外,因为它比台湾更高,人们可以把它自己的酒杯,或板没有在我的烹饪方式获得。在岛上工作方面“有一个对流微波加上存储抽屉和托盘设计的内阁和Cookie的表。

       所有完成的工作结果是一个值得吹嘘的空间,不论这套房子是维多利亚的还是爱德华的。 “我们得到的几乎都是我们要求的,”卡茨总结说。 “我不会改变什么。我绝对喜欢这个厨房。"

 

 

 

附英语原文: 

    A family redesigns a kitchen for maximum light, storage, and charm.

   “The house is an Edwardian, not a Victorian,” Rob Cox insisted. “It was built in 1901.” What he and his wife, Suzanne Cutts, bought in 1997 was a three-story San Francisco residence near a neighborhood of other restored “painted ladies.”

  According to Cutts, “There was still a lot of the original detail, all of which we’ve tried to retain.” Their biggest challenge was the kitchen, located on the second floor. It had been redone on the cheap in the late 1970s, and the space was not used well. Also, its white-painted cabinets were pressboard, and there was a brick chimney rising up from the furnace that took a whole corner out of the room.

  When the couple concluded they could no longer function in that kitchen, they sought out Tim Wong, of Buttrick Wong Ar­chi­tects in Emeryville, California. “We’d seen his firm’s work in a magazine,” Cutts recalled. “The story showed space being utilized in such a way that I knew these were the people who could help us. We wanted change but weren’t going to alter our kitchen’s footprint.”

  “We could have,” Cox added, “except that there is a 100-year-old bougainvillea just outside the kitchen. It’s a tree, not a vine, and its canopy crowns our deck with fuchsia-colored flowers. Tim knew he’d be working within a very narrow, defined space.”

  The five-month remodel began in earnest when the kitchen was gutted. “Everything was rearranged,” Wong recalled. “We ripped out two narrow walls that had been put up on either side of the old range, added an island that was nearly seven feet long and replaced the existing flush window with a bay window and window seat.” The slight protrusion of the window setup added only 18 inches of space but definitely made the room feel bigger.

   In addition to the spatial shuffle, Wong replaced outmoded surfaces. Gone was the linoleum floor. In its place was new white-oak flooring stained to match oak floors in the rest of the house, all of which had been refinished. Banished, too, was the space-gobbling chimney. It became obsolete when a new furnace and water heater were installed. The new refrigerator is approximately where the old one stood, but removing the brick stack made it possible to build in that appliance, add storage cabinets above it, and put a pull-out, adjustable-shelf pantry beside it. (The new furnace is serviced by a narrow tubular chimney enclosed neatly within the wall.)

  Finally, the kitchen was configured to flow more smoothly into the dining room by removing the old swinging door and widening the opening. It is now six feet across and includes a pair of wood-framed glass pocket doors that can be pulled shut when needed.

  With the infrastructure taken care of, the architect turned to Cutts’s personal requests. “I told Tim I needed a lot of counter space,” she said. “I wanted a place that would be really comfortable for people hanging out while I’m cooking. The best thing in the world for me is the bookcase Tim designed—it’s notched into the island. Also, because it’s taller than the island, people can put their wine glasses or plates on it without getting in the way of my cooking.” On the work side of the island there’s a convection microwave plus storage drawers and a cabinet designed for trays and cookie sheets.

  The result of all the work done is a space worth bragging about, whether the home is Edwardian or Victorian. “What we got was pretty much what we asked for,” Cutts concluded. “There’s nothing I would change. I absolutely love this kitchen.”

 

原文出处:http://www.pointclickhome.com/kitchens_baths/articles/harnessing_height_kitchen?page=0,0

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有