加载中…
个人资料
learning
learning
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:4,263
  • 关注人气:2
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
谁看过这篇博文
加载中…
正文 字体大小:

interview Questions(091106)

(2009-11-06 09:56:02)
标签:

杂谈

(一)

Explain what a diffgram is, and a good use for one?

解释什么是一个DiffGram,并为一个很好的利用?

答:The DiffGram is one of the two XML formats that you can use to render DataSet object contents to XML. For reading database data to an XML file to be sent to a Web Service.
DiffGram是两个XML格式,您可以使用DataSet对象的内容呈现到XML之一。读取数据库中的数据到XML文件发送到一个Web服务。

(二)

What's MSIL, and why should my developers need an appreciation of it if at all?

什么是MSIL,后面的那句不会翻译?

答:MSIL is the Microsoft Intermediate Language. All .NET compatible languages will get converted to MSIL.
MSIL的是微软中间语言。所有.NET兼容的语言将被转换成MSIL。

(三)

 Which method do you invoke on the DataAdapter control to load your generated dataset with data? 你调用DataAdapter的哪种方法控制加载生成的数据集?

答:The .Fill() method

(四)

Can you edit data in the Repeater control?  您可以编辑在Repeater控件中的数据吗?

答:No, it just reads the information from its data source。不可以,它只是读取其数据源的信息

 

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有