加载中…
个人资料
水玲珑meimei
水玲珑meimei
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:86,190
  • 关注人气:142
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
谁看过这篇博文
加载中…
正文 字体大小:

Make use  of  time

(2010-07-15 06:33:39)
标签:

杂谈

    Time  is  one  resource that  everyone  has in  equal  amounts .We each have the same twenty_four hours every day .What's the difference?

    Time  has  always  been  part  of  your  life ,so  it  can  be  strange  to  think  ofit  as resource   ,something  helpful  you  can  use.It's  not tangible ,not  something you  can  see  and  touch.you  can  not  store  food ,books or  money. If  you  run  out   of time,where  can  you  get   more? You  will  find  that the  only  way  to  save  time  is  to spend it  wisely.

    Planning  how  you   will   use  your  time  to  do  what  you  have  to  do  and  what  you   want  to  do,  you  will  find  yourself  enjoying  more  freedom  and  self-confidence.

 

                  利用时间

    时间是一种资源,它对于每个人来说都是一样的,每天都是同样的24小时,那么区别在哪里呢?

    时间是你生活的一部分,所以如果把它作为一种可以利用的资源,你会觉得奇怪。时间没法触知,看不见,摸不着,而且也不能像储存食物、书籍和金钱一样将时间储存起来,如果你用完了时间,再到哪里去得到它呢?你会发现只有一个办法能节约时间,那就是明智地使用它。

    计划和安排时间去做那些你不得做和想去做的事情,你就会发现自己有更多的自由和自信。

 

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有