加载中…
个人资料
冰蓝柔翼
冰蓝柔翼
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:224
  • 关注人气:0
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
谁看过这篇博文
加载中…
正文 字体大小:

Smiles

(2008-09-12 12:56:25)
标签:

read

杂谈

Smiles

Smiles send us light in the darkness. Smiles bring us want sunlight on a cold winter day. Smiles can break the hard ice. Smiles are like the rainbow.The rainy days end and the sky is beautiful again.

Smiles show love and friendship.Teachers' smiles encourage us.Mothers' smiles warn us.Friends'smiles make us closer.

We welcome smiles from others.And we shoule give others our smiles too.No one isricher than a man who often smiles at others.If a man doun't smile at you,just smile at him..Smiles help you forget your sadness.Life is a long road.Why not cover it with  smiles?

微笑在黑暗中送给我们光明,微笑在寒冷你冬日带给我们温暖。微笑能打破坚冰,微笑犹如彩虹。雨天结束,天空美丽如昔。

微笑体现着爱与友谊。老师的微笑激励我们;母亲的微笑温暖我们;朋友的微笑是我们更加亲密。

我们欢迎别人的微笑。我们也该给与别人微笑。没有谁会比一个经常向别人微笑的人更富有。如果别人不对你微笑,那你就像他微笑吧。微笑帮你忘却悲伤。漫漫人生路,为什么不一路铺满微笑呢?

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
前一篇:做一名原创者
后一篇:原来
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

    < 前一篇做一名原创者
    后一篇 >原来
      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有