加载中…
个人资料
学士学位英语考试
学士学位英语考试
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:2,155,551
  • 关注人气:3,376
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
正文 字体大小:

完形填空:On July 21,1969, 500 million people on the EARTH watch as a man walked on the MOON

(2011-04-12 08:13:10)
标签:

完形填空

杂谈

分类: 完形填空题

2011年上半年河北学位英语第四单元课后完型填空

本完形填空为2011年上半年新添内容 由 纸蝴蝶  提供。中文翻译来自 76707063群成员 雨石。

 第四课完型填空:

 On July 21,1969, 500 million people on the EARTH watch as a man walked on the MOON. They saw this (1)        event as it actually happened about 400,000 kilometers away (2)       one of man’s most remarkable (3)      ---television. Television broadcasting of a large scale did not begin          (4)        the late 1940s. At first, transmissions were only in (5)       and white. Now they are mainly in color.

Today,(6)      have the choice of (7)     programs on different channles. There are programs in sport, drama, films, opera, quizzers, (8)    news reports. Some of the channels (9)        advertising, know (10)      “commercials”. These pay for the cost of the programs.

In addition to large-scale broadcast television,there is also (11)      “closed-circuit television”(闭路电视). This is intended for a (12)        viewers. It is called closed circuit (13)       transmission is usually by cable to a few receivers. It is widely (14)      in education, industry, the POLICE force, and other organizations. Television is a means of  (15)         moving pictures by radio waves (无线电波) .A special camera views the scene to be televised and records an image of it. This (16)      is made up of hundreds of horizontal lines. Each line is composed of tiny spots of light,some bright,some      (17)       .The camera (18)         these spots into electrical lmpulses(电脉冲)vision signals.It transmits the picture spot(19)         spot and line by line, moving from left (20)         right.

1. A) important    B) historic      C) great          D) historical

2.A) by the way of            B) in this way of    C) by means of   D) with this method of

3. A) findings     B) possessions   C)discoveries     D) inventions

4. A) until        B) from         C) on           D) to

5. A) red         B) yellow       C) blue          D) black

6. A) audience     B) spectators    C) viewers       D) witnesses

7. A) a rang of     B) a couple of   C) a variety of    D) a group of

8. A) or          B) then         C) and          D) with

9. A) take        B) bring         C) carry         D) make

10. A) for        B) in            C) as           D) to

11. A) large-scale  B) small-scale     C) large-quantity  D) small-quantity

12. A) special     B) limited        C) large          D) extra

13. A) because    B) but           C) moreover       D) likewise

14. A) done      B) used          C) transmitted      D) received

15. A) taking     B) sending        C) getting         D)receiving

16. A) image     B) camera         C) scene          D) picture

17. A) pale       B) dull           C) light           D) faint

18. A) gets       B) puts           C) changes        D) forms

19. A) with       B) in            C) and            D) by

20. A) to         B) for           C) upon           D) on

 

答案:1、B  2C   3D  4A  5D  6、C 7、C 8、C 9、C 10、C

11B  12B  13A  14B   15B   16A  17B  18C  19D  20A

 

 

    1969721日,地球上的五百万人看到有人在月球上行走。他们在电视上看到的这个历史性的时刻,实际上发生在距离人们400,000千米的地方。大量的电视节目一直没有出现直到1940年晚期。一开始,电视传送的信息是黑白的,现在传送的为彩色信息。

    今天,电视观众有机会选择不同的频道。这里有体育频道、戏曲频道、电影频道、综艺频道、娱乐频道和新闻频道。一些频道有广告,被认为是“商业性的”。这些广告是录制节目的成本。

    另外,电视广播开始大范围的扩张,闭路电视也在小规模的成长。这些仅限于有限的观众。它被称为闭路电视因为,因为信息通过电缆传送,只有几个接收者。它广泛的应用于教育、工业、警方和其他组织。电视通过收音机无线电波发送移动信号。可以想象成是由很多平行的线。每一条线附着着微小的光,一些明亮、一些暗淡。照相机使斑点成为电脉冲。它发射这些图片,点对点,线对线,从左边移动到右边。

 

击进入我的微博   http://t.sina.com.cn/xuewei3   击进入我的微博  

  

   

完形填空:On <wbr>July <wbr>21,1969, <wbr>500 <wbr>million <wbr>people <wbr>on <wbr>the <wbr>EARTH <wbr>watch <wbr>as <wbr>a <wbr>man <wbr>walked <wbr>on <wbr>the <wbr>MOON点击这里加入此群完形填空:On <wbr>July <wbr>21,1969, <wbr>500 <wbr>million <wbr>people <wbr>on <wbr>the <wbr>EARTH <wbr>watch <wbr>as <wbr>a <wbr>man <wbr>walked <wbr>on <wbr>the <wbr>MOON点击这里加入此群完形填空:On <wbr>July <wbr>21,1969, <wbr>500 <wbr>million <wbr>people <wbr>on <wbr>the <wbr>EARTH <wbr>watch <wbr>as <wbr>a <wbr>man <wbr>walked <wbr>on <wbr>the <wbr>MOON点击这里加入此群

 

 

 

 

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有