加载中…
个人资料
国际豪华游轮
国际豪华游轮
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:32,498
  • 关注人气:6
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
谁看过这篇博文
加载中…
正文 字体大小:

BASIC SAFETY TRAINING-2

(2008-02-26 14:28:03)
标签:

杂谈

 

BASIC SAFETY TRAINING

13. What would you do if you see somebody fall overboard ?

13. 你如果看见有人落水,你应该如何做?

   ANSWER 1 – SHOUT “MAN OVER BOARD”

   大声喊“有人落水了”

   ANSWER 2 – THROW A LIFE BUOY/RING

   丢救生圈到水里

   ANSWER 3 – NOTIFY THE BRIDGE SOONEST. TRY TO STAY ON THE SPOT AND DO NOT LET THE PERSON OUT OF YOUR SIGHT.

   尽快通知驾驶室,同时努力盯住落水的目标,不要让其离开你的视线。

 

14. What is the code word for medical emergency ?

14. 发生医疗紧急情况时,需要的暗号是什么?

    ANSWER – “MR.BLUEBIRD TO THE STATION”

 

15. And who shall respond to this code word ?

15. 听到以上暗号时,谁应对此做出反应?

   ANSWER – MEDICAL GROUP AND OPERATIONAL COMMAND

   医疗小组及指挥小组

 

 

16. What is the code word for fire ?

   火灾的暗号是什么?

   ANSWER – “MR.REDFOX TO THE STATION”

 

17. And who shall respond to this code word ?

   听到以上暗号时,谁应对其作反应?

   ANSWER – FIRE GROUPS ,THE OPERATIONAL COMMAND AND MEDICAL GROUP

   防火小组,指挥小组及医疗小组

 

18. Where can you find information regarding your safety duty ?

18. 你可以在哪儿找到有关你安全职责的信息?

   ANSWER – ON THE SAFETY BLUE CARD, CREW EMERGENCY PLAN , AND THE MUSTER LIST

   在你的“安全蓝卡”上,“船员紧急规划表”上或“紧急集合花名册”上

 

19. Who is the Fire Brigade Commander onboard ?

19. 谁是船上防火队的指挥人?

   ANSWER – THE CHIEF ENGINEER

   大工程师

 

20. Who leads the evacuation of accommodations ?

20. 谁领导及指挥疏散工作?

    ANSWER – THE HOTEL MANAGER (EVACUATION LEADER)

    酒店经理(或疏散领导)

 

21. Where is the emergency information for passengers located ?

21. 有关客人的紧急信息在哪儿?

   ANSWER – AT THE BACK OF THEIR CABIN DOORS AND ON THEIR ACCESS CARDS .

   在客人的房间门后或者他们的房间卡上

 

22. Mention 3 things you are not allowed to do inside your cabin .

22. 举出三件你不可以在房间内所做的事情。

    1. COOKING

    做饭

    2. SMOKING IN BED

    床上吸烟

    3. DRINKING ALCOHOLIC BEVERAGES

    喝含有酒精的饮料

 

23. Why should you NOT use the elevators in an emergency or a drill ?

23. 你为什么不可以在紧急情况下或演习时使用电梯?

    ANSWER – YOU WOULD LIKELY GET TRAPPED IN THE ELEVATORS AS THE SHIP MAY ENCOUNTER AN ELECTRICAL FAILURE .

    在紧急情况下船上可能会停电,如果使用电梯,有可能会被关在里面(得不到救援)

 

24. Why do we have watertight doors ?

24. 船上为何有水密门?

   ANSWER – TO PREVENT THE SPREADING OR FLOODING OF WATER IN CASE OF COLLISION.

   为避免船碰撞浸水后,水的蔓延

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有