加载中…
个人资料
玉米
玉米
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:25,641
  • 关注人气:5
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
谁看过这篇博文
加载中…
正文 字体大小:

我爱读英文(12)

(2008-02-16 17:30:34)
标签:

杂谈

The  White  Stones(21)
英文:
The  next  day  you  get  up  very  early. You  drive  to  the  Stones  of  Clayonag. When  you  arrive, you  see  lot  of  cars. You  get  out  of  you  car  and  walk  to  the  tomb. There  are  lot  of  people  near  the  tomb. They  are  looking  at  the  sun, and  waiting.
Slowly  the  sun  comes  up. The  sun  shines  between  the  two  big  stoes. It  shines  into  the  door  of  the  tomb. When  this  happens, the  people  begin  to  sing.
You  look  through  the  door  of  tomb. Go  to 9.
You  do  not  look  through  the  door. Go  to 27.
中文:
第二天你起得很早。你开着车到Clayonag的巨石建筑物那里。你到达的时候,看见了很多的轿车。你停下了你的轿车然后你走向了那座坟墓。那里有许多人。他们正在等待着日出的降临。
慢慢的太阳升起来了。太阳照耀在两个巨石的中间。照在了坟墓的门上这时,所有的人开始唱歌。
你从门往坟墓里看。到9。
你不从门往坟墓里看。到27。
新词汇:
1、arrive(到达)
2、waiting(正在等待)
3、shines(照耀)
4、happens(发生)
5、through(穿过) 

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有