加载中…
个人资料
中国数字
中国数字
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:72,899
  • 关注人气:14
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
谁看过这篇博文
加载中…
正文 字体大小:

图片里的今天(6月12日)

(2008-06-13 00:21:22)
标签:

休闲

罗马尼亚

巴格达

约翰列侬

燃料价格

分类: 时事速递
图片里的今天(6月12日)
图片里的今天(6月12日)
The steeple of Evangelist church in the city of Bistrita in Romania's Transylvania region burns after fire broke out in the 700-year-old building.
在罗马尼亚比斯特里察市(特兰西瓦尼亚地区),福音教会的塔尖在燃烧,当这700岁高龄的建筑发生火警后。
图片里的今天(6月12日)
A football fan gears up for the Croatia v Germany match at Euro 2008 in Klagenfurt, Austria.
奥地利(南部城市)克拉根福举行的2008欧锦赛,一个球迷正卯足了劲准备克罗地亚对德国的比赛。
图片里的今天(6月12日)
A young boy looks through a bullet hole in the window of a school in the Shia area of Sadr city in the Iraqi capital, Baghdad.
在伊拉克首都巴格达,萨德尔城什叶派地区,一个年轻的男孩查看一所学校的窗口中的弹孔。
图片里的今天(6月12日)
Silent mourning takes place for the late Afghan journalist Abdul Samad Rohani in Kabul, after he was killed earlier this week. He worked for the BBC in Helmand province.
在喀布尔,默哀,为已故阿富汗记者Abdul Samad Rohani,他本星期早些时候被打死。他在赫尔曼德省工作为英国广播公司。
图片里的今天(6月12日)
A bus driver sleeps inside a bus, as transport workers and traders strike for a fourth day over fuel price rises in Jammu, Indian-administered Kashmir.
在印控克什米尔的查谟,,一名巴士司机睡在巴士内,运输工人和贸易商罢工的第四天,因为燃料价格上涨。
图片里的今天(6月12日)
A previously unseen photograph of musician John Lennon and his wife, Yoko Ono, is displayed at Bonhams auction house in London。
在伦敦,音乐家约翰列侬和他的妻子小野洋子以前未见的照片,陈列在邦汉姆拍卖行。
图片里的今天(6月12日)
Men ride on top of a Jeep in the Kenyan town of Kilgoris to celebrate the victory of their local candidate for parliament in a by-election.
在肯尼亚镇基尔戈里斯,男子坐于一辆吉普车上,以庆祝他们的胜利,由选举产生的当地议会候选人。
图片里的今天(6月12日)
A former prostitute who is HIV positive sleeps in a hammock outside her shelter in a shantytown in Phnom Penh, Cambodia, after beginning a course of anti-retroviral medicine to prolong her life.
在柬埔寨金边的棚户区,一名前妓女——艾滋病毒呈阳性——睡在她的住房吊床上,当开始一个疗程的抗反转录病毒药物——以延长她的生命后。
(中国数字 编译自BBC)

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有