加载中…
个人资料
yingxong
yingxong
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:69,375
  • 关注人气:27
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
谁看过这篇博文
加载中…
正文 字体大小:

riddle

(2010-04-07 12:46:29)
标签:

例如:高考

互联网

影评

李宇春

情感

口述实录

越狱

老照片

鹰歌

校园

分类: 我的日记

1.What gets larger,the more you take away?什么东西你拿走越多,反而越大?

  2.What goes on four legs in the morning,on two at noon,and on three in the evening?什么走路开始用四条腿,后来用两条腿,最后用三条腿?

  3.What do we get if we cross a woodpecker with a homing pigeon?把一只啄木鸟和一只识途的鸽子融合在一起,会得到什么?

  4.Where does afternoon come before morning in the world?世界上哪个地方下午比早上先到?

  5.Can you tell me some thing about the great scientists of the 18th century?你能告诉我一些18世纪伟大科学家的事吗?

  Keys

  答案

  1.A hole.洞

  2.People.They crawled when they were babies and walked with two legs before they had to rely on a crutch in old age.

  是人,他们刚生下来的时候用四肢爬行,后来用双腿走路,老年时又不得不依靠拐杖走。

  3.A bird that knocks on the door when delivering messages.将得到一只送信时会敲门的鸟。

  4.In the dictionary.在字典里。

  5.They're all dead.他们都已过世。
英语谜语20则1. What table is in the field? 2. What is the only thing you can break when you say its name? 3. What is there in your house that ought to be looked into? 4. What is that which you have never seen, heard or felt, which never existed and still has a name? 5. What changes a pear into a pearl? 6. What question can never be answered by 'Yes'? 7. What ship has two mates but no captain? 8. What is the most difficult key to turn? 9. Where can you always find money? 10. What is the surest way to double your money? 11. Where does afternoon come before morning in the world? 12. What is the smallest bridge in the world? 13. What letter makes a road broad? 14. What letter sounds like a vegetable? 15. Why is a pig the most unusual animal in the world? 16. What match can't be put in a match-box? 17. When do 2 and 2 make more than 4? 18. I have cities but no houses, forests but no trees, rivers without water. What am I? 19. I am something that has teeth but can't eat. What am I? 20. What is a sick man a controdiction? Key:1.Vegetable 2.silence 3.mirror 4.nothing 5.the letter “l” 6. Are you asleep? 7.courtship 8.a donkey 9.In the dictionary 10. Fold it. 11.In the dictionary 12.the bridge of a nose 13.letter B 14.letter P 15.Because it is killed before it is cured (烧烤待处理) 16.Football match, basketball match, etc. 17.When they make 22. 18.A map 19.A comb 20.When he is an impatient patient. 
英语谜语
1. Have you heard the saying: what goes up must come down? Well what goes up and never goes down?
1. 你听过这句话吗:什么升必降,升亦永不得降?
KEY:your age
答案:你的年龄
2. My thunder comes before my lightning. My lightning comes before my rain. My rain dries up all the land it touches. What am I?
2. 雷声在前,闪电在后;闪电过后,就是“大雨”。“大雨”所到,土地干涸。猜猜是什么?
KEY:I'm a Volcano.
答案:火山. (a rain of ashes, eg from a volcano 如雨点般落下的火山灰)
3. 看得见,摸不着,会消失,但是永远不会真正离开你。每天长,它是什么?
KEY:shadow
答案:影子
4.What common English verb becomes its own past tense by rearranging its letters?
4. 哪个英语常见动词重排字母顺序后就变成自己的过去式?
KEY:Eat or Ate
答案:Eat(过去式ate)
5. I have holes on the top and bottom. And I have holes in the middle, yet I still hold water. I have holes on my left and on my rig. What am I?
5. 上下都是孔,中间也是孔,但是能盛水。左也是孔,右也是孔。你猜我是谁?
KEY:a sponge
答案:海绵
6.A word I know, six letters it contains, Subtract just one, and twelve is what remains. What is the word?
6.一个词,六字母,减去一个剩十二,你猜它是哪一个?
KEY:dozens
答案:dozens
7.What can run but never walks, has a mouth but never talks, has a head but never weeps, has a bed but never sleeps?
7.能奔不能走,有口不能说,有头没汗流,有床不能眠,你猜是什么?
KEY:a river
答案:河
8.What object has keys that open no locks, space but no room, and you can enter but no go in?
8.什么东西有匙/键不能开锁,有空间/空格键却没房间,能输入却不能进入?
KEY:a keyboard
答案:键盘
9.Light as a feather, there is nothing in it; the strongest man can't hold it for much more than a minute?
9.轻如鸿毛,内无一物;最强壮的人却无法控制(HOLD)它超过一分钟?
KEY:breath (hold one’s breath,屏住呼吸)
答案:呼吸
10.What two words have the most letters in it?
10.哪两个词包含的字母/信件最多?
KEY:post office
答案:邮局
11.What kind of dog doesn't bite or bark?
11.什么狗不咬也不吠?
KEY:Hot dog. (热狗)
答案:热狗
12.What is the smallest room in the world?
12.世上最小的房间(room)是什么?
KEY:Mushroom. (蘑菇)
答案:蘑菇
13. What person tries to make others smile most of the time?
13.什么人常常让别人笑?
KEY:A photographer.
答案:摄影师
14. From what number can one take half and leave nothing?
14.什么数字,拿走一半,所剩为零?
KEY:The number 8.
答案:数字8
15. What has hands but no feet, a face but no eyes, tells but does not talk?
15.什么有手没有脚,有面没眼睛,能讲不能谈?
KEY:A clock.
答案:时钟
16. How many months have 28 days?
16.有多少个月份有28天?
KEY:All of them. Each month has its 28th day.
答案:所有月份。因为每月都有28号.
17. Who isn't your sister and isn't your brother,but is still a child of your mother and father?
17.一个人,不是你的姐妹也不是你的兄弟,但仍然是你父母的孩子,他是谁?
KEY:You yourself are.
答案:你自己
18. What has teeth but can't eat?
18.什么有齿不能吃?
KEY:A comb
答案:梳子
19. Four girls have a basket with four apples in it. How can you divide the apples so that each girl gets a whole apple and one still remains in the basket?
19.四位少女有一个篮子,装着四个苹果。如何分苹果,每位少女都能得到一个完整的苹果,而篮子里还剩一个苹果?
KEY:Give three girls an apple each,and give the fourth girl her apple in the basket.
答案:给三位少女每人一个苹果,给第四个少女篮子里的苹果。
20. Can you name five days of the week without saying: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday?
20.不用星期一、星期二、星期三、星期四、星期五,你能说出一周的五天吗?
KEY:The day before yesterday,yesterday,today,tomorrow,and the day after tomorrow.
答案:前天、昨天、今天、明天和后天。

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
后一篇:English riddle
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

    后一篇 >English riddle
      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有