加载中…
个人资料
翔宇
翔宇
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:10,657
  • 关注人气:3
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
谁看过这篇博文
加载中…
正文 字体大小:

在美国就学 Studying in the U.S.A [调换课程]

(2007-05-03 23:01:18)
标签:

留学美国

调换课程

英语口语

关于调换课程
 
I'm Mr.Liu,one of your advisees.
我姓刘,是你指导的学生。
 
I'd like to change one of my courses.
[委婉]我想改选一门课程。
 
Four thirty-two is about Children's Literature and i really need to study Psychology.Can i change to something else?
432号课程是关于儿童文学的,而我很需要学的是心理学,我能换一门别的什么课程吗?
 
I'd like to take Psychology 551.
[委婉]我想学心理学551。
 
Can you look at my records to see if my previous courses qualify me to take a more advanced psychology course?
你能不能看一下我的成绩单,看我是否具有上高级心理学课程的条件?
 
I've already had Elementary Psychology.I'd like to take something more advanced.
[委婉]我已经学过基础心理学,我想学高级一点的。
 
*************************************
I'll sing your slip.
我来给你在单子上签字。
 
You take this slip to the department office.They'll fix you up.
你把这单子拿到系办公室去,他们会帮助你办手续的。

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有