加载中…

2017年12月16号六级真题参考答案(持续更新中)

2017-12-16 18:04:20评论

六级翻译

青海湖位于海拔3205米,青海省省会西宁以西约100公里处,是中国最大的咸水湖,面积4317平方公里,最深处25.5米,有23条河注入湖中,其中大部分是季节性的。百分之八十的湖水源于五条主要河流。青海湖位于跨越亚洲的几条候鸟迁徙路线的交叉处。许多鸟类把青海湖作为迁徙过程中的暂息地。湖的西侧是著名的鸟岛,吸引着来自世界各地的观鸟者,每年夏天,游客们也来这里观看国际自行车比赛。


冀希

Located at 100 meters above sealevel and about 100 kilometers to the west of Xining, the capitalof Qinghai province, the Qinghai Lake is the largest saltwater lakeof China, with the area of 4317 squarekilometersreaching25.5 meters at its deepest place. 23 rivers pour into the QinghaiLake, most of which are seasonal. 80 percent of its lake wateroriginates from 5 main rivers. The Qinghai Lake lies at theintersection of several migratory routes across Asia for birds ofmessage. Consequently, a host of birds will take a brief breakthere during their migration. On the west of the lake is thefamous" island of birds", which attracts birdwatchers from all overthe world. Tourists also come here to watch the internationalcycling competition everysummer.  



球球

26. I  permit 

27. Oterritory 

28. F exclusive 

29. Ccommercial 

30 Dcommunities 

31.Eessential 

32.Gindependent 

33.Msponsor 

34.J.secure 

35.N. stocks


罗文婷

36.Many advocates think thattransparent data procedures with a date and time…

答案: m

37.Some fear that the potentialimpact of sharing is too high…

答案:G

38.Some fields have embraced opendata more than others…

答案:D

39. It is a movement buildingsteady momentum …

答案:A

40.In the end, sharing data,software and materials with…

答案:P

41.Despite complications andconcerns, the upsides of sharing can…

答案:L

42.The open-data shift poses aconfusing problem for junior researchers…

答案:B

43.Communication also helps forthose who worry about …

答案:O

44.Researchers at small labs or atinstitutions…

答案:I

45. But many researchers ,especially those who have not been mentored…

答案:F





罗文婷

46AWhetherrobots can reach better decisions

47D:  They didnot take moral issues into consideration

48B: They are programed not tohurt human beings

49A:  Abstractconcepts are hard to program

50CRobotscan have trouble making decisions in complex scenarios.


罗文婷

51D: The rapid technologicalprogress in a very short period of time.

52B: The popularization of smarthomes.

53C: Invest in more smartbuildings and cities. 

54A: How to turn it to profitableuse.

55A: It is feasible with aconnection to the Internet. 



第二套

张巧临

太湖是中国东部的一个淡水湖,占地面积2250平方公里,是中国第三大淡水湖,仅次于鄱阳和洞庭,太湖约90个岛屿,大小从几平方米到几平方公里不等。太湖以其独特的太湖石而闻名,太湖石常用于装饰中国传统园林。太湖也以高产的捕鱼业闻名,自上个世纪70年代后期以来,捕捞鱼蟹对沿湖的居民来说极为重要,并对周边地区的经济作出了重大贡献。太湖地区是中国陶瓷业基地之一,其中宜兴的陶瓷厂家生产举世闻名的宜兴紫砂壶。



 

With an area of 2250 squarekilometers, Taihu Lake, a freshwater lake in the east of China, isranked as the third largest freshwater lake in our country,following Boyang Lake and Dongting Lake. The lake boasts 90 islandsor about and they range in area from a few square meters to severalsquare kilometers and It is renowned by its unique Taihu stone,which is used for the decoration of traditional Chinese gardens.The lake is also known for its productive fishing industry. Thelate 1970s witnessed the big harvest of fish and crabs, by whichthe local people earn their living and which make greatcontribution to the economic development both for local andsurrounding areas. The District also serves as the place of theproduction of extensive ceramics industry in China, with Yixingpottery factory included, which produces the world-nominated Yixingclay teapots.

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

    作者文章

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 不良信息反馈 电话:4006900000 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有