加载中…
个人资料
码语者
码语者
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:499,981
  • 关注人气:781
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
相关博文
推荐博文
正文 字体大小:

翻译的第二篇,关于寻求保健品技术的

(2008-02-19 17:21:31)
标签:

翻译

保健品

强壮骨骼

财经

分类: E路前行(英语学习)
Health Food for Calcium Absorption Enhancement (China)
强化钙吸收的保健食品(中国)

One of my clients is looking for the technology for a new ingredient that spurs bone health, or that increases the effect of  calcium on the bone in the human body.
我有一位客户正在寻求一种可以促进骨骼健康或着增加人体内钙效果的新成分。

In either case, the ingredient, whether with or without calcium, makes the bone stronger.
不论哪一种方式,这种新成分是否含有钙都要可以促使骨骼更强劲。
 This may be considered as a health food and needs demonstration data before serious discussion.
这种成分必须被公认是一种健康食品,并且在严谨的论证之前必须要有足够多的临床数据支持。

My client thinks the technology owner is in China. At my information, there are so many similar products in China now.
我的客户认为中国会有这种技术的拥有者,据我所知,中国有大量的同类产品。
 

0

阅读 评论 收藏 转载 喜欢 打印举报/Report
  • 评论加载中,请稍候...
发评论

    发评论

    以上网友发言只代表其个人观点,不代表新浪网的观点或立场。

      

    新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

    新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

    新浪公司 版权所有