加载中…
个人资料
秦野
秦野
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:584,382
  • 关注人气:37
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
好友
加载中…
全球股市
财经要闻
黄金原油
汇市走势
基金回报排行
博文
分类: 旅行文艺志

一直以来,花屿度假庭院以乐为梦。希望有缘相遇的朋友能暂时离开城市的喧嚣与繁琐,在花屿,聚友,有乐,有爱,有家。

在我们认为,除了所谓的体验感,我们更在乎你的心之所属。

我们不是极有少数人才能享受的奢华酒店,我们在意品质却又更接地气儿。这儿更像一个精致的文化游乐园,旅行的意义会因此样相遇更加丰满。

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
分类: 房地产策划

 美国很多地方房子很便宜,土地更便宜,

有的小伙伴们很想在美利坚买个小房子或一块土地好玩,

显显摆么,

看看下面数据吧,不把你吓死才怪。

在美国买房很不好玩,想炒房,你歇菜吧。

 image 


 

美国购房相关费用一览(秦野整理)

 

一,交易费用

 

律师费 $ 500- $ 3000

房屋估价费(限二手房)$ 200- $ 500

房屋检查费 $300-$500

第三方公证公司手续费 $600-$1200

产权过户费 $300-$600

公证费 $50-$120

登记费 约$80-$100

 

二,贷款费用

 

贷款年限 30年、15年、7年、5年、3年

首付款 外国买家(无美国绿卡)通常在40-50

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
分类: 旅行文艺志

ITINERARY <wbr/>探索伊豆半岛之旅(干货版)

DAY 1   2017/6/11

 

高铁 G1312  长沙南 10:57   汉口 12:50 用时153

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
(2017-03-19 20:14)
标签:

杂谈

分类: 旅行文艺志

Day 1: Welcome to vibrant Kathmandu where our Nepal adventure begins.Our trip begins today in Kathmandu, Nepal. After clearing immigration and customs, you are met by our friendly staff and transferred to our host hotel in colorful Thamel, filled with restaurants, unique shops and outdoor outfitters to help you acquire any last-minute trekking gear. The afternoon is left open to rest and explore this unique area. Perhaps take a walking tour with your guide to become more familiar with the city. Meals on your own.

Day 2: Explore Swayambunath Temple, Boudhanath Temple, Durbar Square, and more.Today we enjoy a guided tour of the ancient cities of Kathmandu and Patan that will last most of the day. Nepal is a country rich in religious diversity a

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
(2017-03-19 17:59)
分类: 旅行文艺志
 
Markha Valley Trek
Markha Valley Trek The green oasis of the Markha Valley guarded by Kang Yatse 6400mts from east and Zanskar range from the south west. From any of the high points you can have breath-taking views of the Korakoram Saser Kangri peak (7670mts) Stok Kangri (6150mts) Kang Yatse 6400mts.and Nun Kun (7135mts.) Sculpted canyons, fantastic rock formations, medieval villages, Buddhist gompas and snow-peaks. The Markha Valley is one of the most popular treks in Ladakh. Its located close to Leh, the walking is mostly below 4000 metres with night stops around 3500
阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
马英九在美国主子面前说了什么
阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
分类: 杂谈

生命从头到尾都是一场浪费,你需要判断的仅仅在于,这次浪费是否是“美好”的。喜欢,是一切付出的前提。只有真心的喜欢了,你才会去投入,才不会抱怨这些投入,无论是时间、精力还是感情。

在这个世界上,不是每个国家、每个时代、每个家庭的年轻人都有权利去追求自己所喜欢的未来。所以,如果你侥幸可以,请千万不要错过。

作者:吴晓波,财经作家,“蓝狮子”财经图书出版人,

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
标签:

转载

分类: 旅行文艺志
最全的兰卡威攻略,小雷辛苦了

​记忆总是在生活中不停翻滚。

春节之前,先是在东北的冰天雪地感受了一个零下二十多度的冬天。

而后又从东北冰雪天地跟随【微旅Wegogo】飞往炎炎夏日的马来西亚兰卡威,又去过了一个舒适夏日。

无论是冰雪天地还是炎炎夏日,所有的的美好,在你看到它的第一眼,就被其强烈吸引。

在那一刻,世间只剩你和美好。

人和事皆如此。

略过槟城

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载原文 ┆ 收藏 
(2017-02-10 23:19)
标签:

杂谈

分类: 旅行文艺志
阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
标签:

旅游

分类: 旅行文艺志
楠达戴维山国家公园和花谷国家公园
Nanda Devi and Valley of Flowers National Parks

楠达戴维山国家公园和花谷国家公园—印度(18)—世界文化和自然遗产(655)图文介绍(606)
阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
  

新浪BLOG意见反馈留言板 电话:4000520066 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

新浪公司 版权所有