加载中…
个人资料
中国酷儿独立影像
中国酷儿独立影像
  • 博客等级:
  • 博客积分:0
  • 博客访问:23,840
  • 关注人气:86
  • 获赠金笔:0支
  • 赠出金笔:0支
  • 荣誉徽章:
关于小组

成立于20083月,由一群酷儿电影人、艺术家、评论者和社会活动家发起创办。旨在通过影像方式,提高同志(LGBT)人群的自我认同及其在大众中的可见度;通过独立电影的创作、放映和推广,挑战主流媒体和电影中对于同志人群的歧视性表现,努力争取性倾向以及性身份认同的表达自由。 

China Queer Independent FilmsCQIFwas founded in March 2008 by group of LGBT artists, activists, critics, and fansthrough mass media, aiming to improve LGBT people's self-identity, and enhance the visibility of LGBT in society by creating, screening and promoting queer independent filmsand challenging mainstream media and films about the LGBT community, CQIF strives for rights and freedom towards sexual orientation and sexual identity.

分类
好友
加载中…
访客
加载中…
博文
特邀嘉宾:福永弦弥、Yu酱。
江西10天放映6场,每一场的交流精彩有趣,场场延时,学校场的交流延时到快熄灯,然后不得不结束。在将近400人的学校场交流时,有一位同学问:同性恋有什么好处?福永弦弥在屏幕上放出他男朋友的照片,很可爱是不是?同学们尖叫。
这是我们在学校放映以来第二次听到这样的提问,第一次是今年2月在贵州的一所镇上中学,一位男同学提了相同的问题,立马一位女同学起身用了3分钟时间回答他,由此他们就讨论开了。
阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
(2014-05-17 00:28)
标签:

手机博客

杂谈

5.17国际不再恐同日,徐州GD酒吧看电影。
注:电影《藏在我身体里的少女》改成《彩虹伴我心》。
pic
阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
标签:

手机博客

杂谈

"酷儿电影巡映"徐州站。2014年5月16日,星期五晚上7点,地点:‘摇滚青春主题酒吧’ 民主南路61-7金樽KTV往南30米。导演石头和明明到场交流,欢迎徐州的朋友到场观影。
阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 


阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 



阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 

第二届新月哈尔滨独立影像展的酷儿单元105号进行中,从12:00 — 20:10。嘉宾石头、明明,现场交流。欢迎大家到场相聚!!

下面是部分片单,详情请看http://www.douban.com/event/19829380/

http://zhan.renren.com/xinyueharbin?from=unknown&checked=true

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 

新闻线索,欢迎转载



 

禁止同性恋电影

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
时间:  
  • 05月16日 周四 19:00-21:00
阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
Queer short films are coming this season! Hosted by Electric Shadows and China Queer Independent Films, CineQueer’s short screening at 730 pm, 18th April, at Café O’henry shows a variety of queer short films from China, Germany and France. Jenny Woo’s work “Winter, Some Sort of Loneliness” captures the reality of love and the struggle of today’s Chinese gay people while “3 L Affairs” and “Tiger Lily” from Moxie Peng try to solve love and sex issues in a lighter and more subtle way. Isabella Gresser’s “Bye Bye Antonia” delivers a message to encourage being oneself; and Jean-Baptiste Erreca’s work “Cowboy Forever” invites us to discover the ageless traditions of the cowboys. Two of the directors, Jenny Woo and Moxie Peng, will be there for a Q&A session.

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 

 

阅读  ┆ 评论  ┆ 转载 ┆ 收藏 
关于巡展
请输入标题
支持机构
支持机构
LA项目
评论
加载中…
留言
加载中…

新浪BLOG意见反馈留言板 不良信息反馈 电话:4006900000 提示音后按1键(按当地市话标准计费) 欢迎批评指正

新浪简介 | About Sina | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站律师 | SINA English | 会员注册 | 产品答疑

新浪公司 版权所有